A4B Logo SVG WIT

Op ons kan je
écht rekenen.

That's a promise.

Boekhouding

Je inkomende facturen verwerken, de uitgaande facturen boeken, je jaarrekening neerleggen,… consider it done! Boekhouding voeren voor eenmanszaken en kmo’s is nu eenmaal waar we goed in zijn en heel graag doen.

Dankzij onze digitale tools zoals Yuki en Exact Online hoef je ook niet meer met kartonnen dozen tot bij ons te komen. Je stuurt ons alles door vanop je bureau. Wij zorgen dan voor een verwerking van de documenten binnen de 48u. Zo heb je steeds een correct zicht op je cijfers en kun je de beste beslissingen maken voor je bedrijf. Is alles dan digitaal en niets persoonlijk? Absoluut niet! Net omdat je alles digitaal aanlevert, kunnen wij meer tijd vrijmaken om je écht advies te geven en bij te staan waar nodig. Je vaste dossierbeheerder is je single point of contact (SPOC) voor al je vragen en kent je door en door. Niets voor niets zijn we A4B – more than a number.

In short, boekhouding bij A4B
∙ Digitaal aanleveren documenten
∙ Persoonlijk advies op basis van realtime cijfers
∙ Dossierbeheerder die je door en door kent

Is digitaal boekhouden nieuw voor jou of heb je andere algemene boekhoudvragen? Check dan zeker eens onze video’s. Hierin vind je snel en duidelijk een antwoord op vaak gestelde vragen.

Belastingsadvies

Wie betaalt er graag teveel belastingen? Raise hands. Wedden dat we weinig handen de lucht zien ingaan? Logisch ook. We werken hard en we willen gerust bijdragen aan de maatschappij maar alles moet in verhouding zijn. Maar hoe optimaliseer je vandaag je belastingdruk op je bedrijf? De fiscale wetgeving wordt met de dag complexer waardoor een optimale fiscale strategie uittekenen geen evidentie is. Net omwille van die complexiteit en wisselend karakter hebben wij een dedicated team op belastingsadvies voor onze klanten. Zo zijn we steeds up-to-date met de laatste rulings en kunnen we voor jou het verschil maken.

Our team shows you the way!

Mogelijke topics belastingsadvies
∙Assistentie bij de dagdagelijkse fiscaliteit (BTW, vennootschapsbelasting, personenbelasting)
∙ Fiscale aangiften
∙ Begeleiding bij fiscale controles
∙ Fiscaal advies en analyse

Business consulting

You are more than a number. Als accountant willen wij een belangrijke partner zijn van je onderneming. Niet alleen om je boekhoudkundige en wettelijke verplichtingen te voldoen maar ook om je bij te staan met onderbouwd bedrijfsadvies. Yes sir/ma’m! Op basis van jouw realtime cijfers beantwoorden we je vragen, zetten we een richting uit en onderbouwen we je plannen. We zijn je klankbord, adviesorgaan en sparringpartner dat voor je klaar staat wanneer nodig. Use it!

In short, ons bedrijfsadvies kan gaan over
∙ Organisatie van jouw administratie
∙ Geautomatiseerde of gebruiksklare rapportering en/of dashboard
∙ Financiële haalbaarheidsanalyses
∙ Aanvraag kredietdossiers
∙ Optimalisatie van jouw loonpakket

Wat je vragen ook zijn, stel ze ons. Naast onze eigen interne kennishub hebben wij een breed netwerk waar wij jou vraag kunnen neerleggen (anoniem indien nodig). Zo zorgen we voor sterk advies en jouw groei.

Belangenbehartiging

Order!
Elke beslissing heeft juridische gevolgen. Wij zijn geen advocaten, maar onze juridische bedrijfsadviseurs zorgen er wel voor dat jij jouw rechten en plichten kent. Wij loodsen jou veilig door deze juridische verplichting en staan klaar om je vragen te beantwoorden.

High-potentials binnen juridisch advies:
∙ Oprichting en vereffening van vennootschappen
∙ Opmaak en nazicht van verslagen
∙ Opmaak en nazicht van overeenkomsten
∙ Juridisch ondersteunende werkzaamheden

Onze specialisaties

MEDICI

Arts, verpleegkundige, apotheker of andere zorgverlener? We got your back! Dankzij onze uitgebreide portefeuille in jullie sector kunnen wij je maximaal ondersteunen en adviseren waar nodig. We know your pains and gains dus laat van je horen. We helpen je graag verder.

MANAGERS

Freelancer in België of manager in een internationale omgeving? Perfect! Wij hebben dossierbeheerders die dedicated werken op dossiers zoals die van jou. Het resultaat? Optimaal advies op maat van jouw situatie, gebaseerd op diverse andere cases. Your bookkeeping? We’ll manage!

VRIJE BEROEPEN

Nee, vrije beroepers en kmo’s zijn niet hetzelfde. Dat zijn ze ook niet op vlak van boekhouding. Wij tekenen een strategie op maat van je zaak, als vrijberoeper. Of je nu advocaat, architect of vastgoedmakelaar bent: wij hebben de expertise in huis om voor jou en je bedrijf het financieel verschil te maken.

BOUWSECTOR

Constructief boekhoudingen voeren, dat kunnen we! Wij zorgen dat je financiële fundering goed zit en helpen je je bedrijf ver uit te bouwen (oke, genoeg woordspelingen). Wat er toe doet, is dat we véél klanten hebben uit de bouwsector en we weten waar het pijn kan doen. En daar, daar maken wij het verschil voor jou. We kennen onze stiel en de jouwe (op vlak van cijfers en rulings) en helpen je graag verder. No-nonsens en zoals afgesproken.

TRANSPORT & LOGISTIEK

Een sector met pittige kostenuitdagingen, een internationaal karakter en vaak veel personeelsverloop. Eerlijk? Er zijn gemakkelijkere dossiers. Gelukkig hebben wij enkele mensen die hun hart boekhoudkundig aan transport & logistiek hebben verloren. The perfect match dus voor onze transporteurs en warehouse-eigenaars. Want iets wat je met passie doet, doe je beter, toch?
We are ready for the ride. Are you?